Search
Close this search box.

Aandacht voor Wild in je Achtertuin in de pers

Dit najaar werken we samen met Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Natuur en Milieufederatie Utrecht om de tuinen van het Nationaal Park groener en diervriendelijker te maken. Krant en online platform De Nieuwsbode publiceerden een leuk artikel. 

Maak van jouw tuin een heuvelrugtuin

Met het project ‘Wild in je achtertuin’ kan iedereen dat met eigen ogen zien: leen een wildcamera en je ontdekt vier weken lang welke zoogdieren jouw tuin bezoeken! Doe je mee met ‘Wild in je Achtertuin’, dan vragen we om (minstens) een vierkante meter tegels te verwijderen of een andere actie te ondernemen die het leven van zoogdieren aangenamer maakt. Je kunt bijvoorbeeld een doorgang in de schutting maken, door bladerhoekjes te koesteren of door drinkwater aan te bieden. Fijn voor soorten als egels, marters en eekhoorns. Hulp nodig? Geen zorgen we denken graag met je mee en sturen je tips en tricks.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan via de website van ‘Wild in je Achtertuin’. En wist je dat je daarmee ook onderdeel kunt worden van het Nationaal Park? Door jouw tuin te vergroenen krijg je een Heuvelrugtuin en help je zo om het Nationaal park verder uit te breiden! Meer informatie? Kijk dan eens op de website van het Nationaal Park.